Cățel Bolognese de vănzare

Avem cățeluși de vănzare. Vă rugăm să contactați pentru rezervare!

De ce să alegeți pe Bolognese?

Că este o rasă de companie! Se simte bine mai ales într-un apartament lângă un stăpân iubitor. Este recomandat persoanelor care au timp pentru a îngriji câinele, blana acestuia fiind pretențioasă. Are un nivel moderat de activitate, dar nu îi displac plimbările lungi. Este un cățel mereu vesel, afectiv și sensibil, care se înțelege foarte bine cu copiii, chiar și cu ceilalți câini, indiferent de rasă. Bolognez-ul este inteligent, grațios, blând, liniștit și foarte devotat familiei sale. Este un cățel elegant, calm ce are nevoie de un spațiu suficient de mare. Are un nivel moderat de activitate, 20 de minute de plimbare pe zi i-ar fi de ajuns, dar nu îi displac nici plimbările lungi alături de stăpân, pe care vrea să îl mulțumească. Îi place foarte mult să se joace în grădină astfel că, în cazul în care aveți așa ceva, va fi foarte greu să îl mai băgați în casă. Are nevoie de socializare și dresaj.

Există sute de rase de câini, împărțite în mai multe grupe în funcție de caracteristici și utilitate. Specialiștii chinologi le cataloghează după cum urmează:

Grupa 1  Câinii ciobăneşti de turmă şi de cireadă (fără ciobăneştii elveţieni)

Grupa 2  Câini de tip Pischer şi Schnauzer – Rase molosoide – Câini elveţieni de munte şi de cireadă 

Grupa 3 Terrieri

Grupa 4 Teckeli

Grupa 5 Câini de tip Spitz şi primitiv 

Grupa 6 Copoi şi rase înrudite 

Grupa 7 Câini de aret

Grupa 8 Câini aportori, scotocitori şi câini de apă 

Grupa 9 Câini de agrement şi de companie 

Grupa 10  Ogari

Câinii de agrement sunt în general de talie mică și mijlocie și sunt o companie plăcută, amuzantă și decorativă.

Rasele europene au fost create pentru a ține tovărășie femeilor din înalta societate care nu luau de obicei parte la vânătoare și preferau compania celorlalte doamne din lumea bună. Astfel, frumusețea, eleganța, temperamentul și dimensiunile câinelui de agrement au devenit criteriile principale de selecție pentru crescătorii profesioniști.

Câinii de agrement sunt excelenți tovarăși de joacă pentru copii, pe care îi însoțesc cu plăcere și îi apără cu devotament. Sunt mereu în alertă, energici și jucăuși, cu o personalitate încântătoare, plini de îndrăzneală și vitalitate.

Contact: sissi.kennel@gmail.com, 0745171452