Despre noi

 Sfatul nostru este să cumpărați cățeluș direct de la un crescator, dintr-o canișă, nu de la intermediari, pet-shopuri, samsari ! Astefel puteți să verificați în ce condiții trăiesc părinții cățelușului, puteți să țineți legătura cu crescătorul cine cunoaște foarte bine rasa, problemele și soluționarea lor ce pot apare. Pentru un cățeluș primele 7-8 săptămăni este similar ca la oameni primii 7 ani!

NU SUNTEM FIRMA !  NU SUNTEM PET-SHOP ! NU VINDEM PENTRU INTERMEDIARI! 

Noi crestem si vindem cățeluși de rasă Bichon Bolognese și West Highland White Terrier (Westie), nu ne ocupam cu importul si vanzarea lor!
De aceea nu avem cățeluși tot timpul pe parcursul anului, este posibil că trebuie așteptat și făcut rezervarea. Vă înțeleg că in săptămâna aceasta va fi ziua copilului, dar achiziționarea unui cățelus de la un crescător responsabil  DE OBICEI nu merge chiar așa de repede. Va fi membrul familiei în următoarele 10-15 ani, sa decideți responsabil.
Suntem direct responabil pentru fiecare cățeluș care părăsește poarta noastră!
Am luat la cunoștință ce cruzime fac unii pentru profit, inmulțesc cu incompetență în condiții inacceptabile – nu vrem să fim la fel! Cainele ieftin, va deveni cel mai scump.
Nu vindem cățeluși bolnavi că nu vrem să stricăm renumele canișei  “Sissi” construit din suflet, in multi ani și cu multă muncă, responsabilitate și persistență. Este o canisa visata inca din copilarie si materializat de catre un inginer si de un medic care sunt defapt si proprietarii.
         Concurența ca în orice domeniu e foarte strânsă, dar credem în munca noastră cinstită și în cățelușii noștrii de calitate, de care putem să fim mândri!
Totdeauna oferim cățeluși sănătoși, socializați, curați, cel putin cu primul vaccin DP (real, nu printat! 🙂 ), deparazitati de mai multe ori, cu microchip și pașaport, toate actele sunt semnate si stampilate de catre medicul veterinar local. Este foarte important calitatea mancarii cu care sunt intarcatii si de aceea folosim numai Royal Canin Mini Starter din care la plecare impachetam pentru cateva zile.

Puteți să vizitați oricând canișa să vedeți în ce condiții sunt părinții, respectiv noul membru al familiei Dvs.!
Nu ocupam cu transportul, dar ocazional ajutăm și dacă timpul ne perimite putem să ne întâlnim la un loc stabilit pe comun acord. Cățelușii sunt totdeauna predati personal împreună cu sfaturile noastre, iar dacă aveți întrebări puteți să ne găsiți pe telefon/e-mail/Facebook oricând.

Avem o grija deosebita de ei, sunt ingrijiti si iubiti cu adevarat, sunt “copiii” nostrii.
Dorim sa va impartasim acest sentiment prin ei.

 
Cu prietenie,

Gabi si Denis
0745171452
Meresti, HR

 Canisa este acreditata de Federatia Chinologica Internationala (FCI) cu nr.3560 http://fci.be/en/affixes/ Crestem rase de  Bichon Bolognese si Westie – West Highland White Terrier. Toti puii de vanzare au pedigree, provin de la parinti arbitrati.  Suntem membri al Asociatiei Chinologice Romane – Asociatia Chinologica Harghita “Hardogs” din anul 2014.